Eerste details Tesla Model Y opgedoken

Elon Musk heeft vandaag een teaser van Tesla verspreid. Tijdens de vergadering voor aandeelhouders heeft Musk laten weten dat er een september een speciaal event komt van Tesla. Tijdens het evenement wordt de nieuwe Semi Truck uitgebracht. Hij heeft laten weten dat er tijdens het evenement wellicht meer producten worden uitgebracht. 

Tesla Model Y in 2019

Gisteren hield Tesla een vergadering voor de aandeelhouders. Tijdens de vergadering heeft Tesla meer informatie vrijgegeven over de nieuwe Tesla Model Y. De nieuwe Model Y wordt waarschijnlijk een cross-over exemplaar.

Het is de bedoeling dat de Model Y ergens in 2019 op de markt moet verschijnen. De Model Y wordt groter in vergelijking met de Model 3, maar kleiner dan de huidige Model Y. Naast de nieuwe Model Y heeft Tesla ook plannen voor een elektrische pickup en een volledig elektrische truck.

Musk greep de aandeelhoudersvergadering tevens aan om te laten weten dat hij spijt heeft van de Tesla Model X. Hij heeft toegegeven dat er fouten zijn gemaakt met het design. k denk dat we een vergissing hebben begaan door Model X te ontwerpen als een soort afgeleide van de Model S. Het had beter geweest de SUV als een echte SUV te tekenen,” zo heeft Musk laten weten.

Vorig artikel‘Samsung Galaxy Note 8 komt mogelijk deze zomer’
Volgend artikelF-Secure ontdekt kwetsbaarheden in IP-camera’s van Foscam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in