Honor 9 onthuld: Krachtige smartphone voor interessante adviesprijs

Honor heeft vandaag de nieuwe Honor 9 smartphone onthuld. De nieuwe opvolger van de Honor 8 beschikt over interessante specificaties en wordt verkocht voor een interessante adviesprijs. 

Honor 9 specificaties

Al enkele maanden gaan er geruchten over de Honor 9 smartphone. Vandaag heeft Honor tijdens een evenement de nieuwe Honor 9 onthuld. De smartphone moet de Honor 8 opvolgen en heeft de beschikking over interessante specificaties.

De Honor 9 heeft een 5.15-inch scherm met een resolutie van 1980 x 1080. Onder de motorkap van de smartphone is er een Kirin 960-chipset aanwezig in combinatie met 4GB of 6GB aan werkgeheugen en 64GB of 128GB aan interne opslagcapaciteit.

Honor heeft de camera aan de achterzijde voorzien van een stevige verbetering. Het gaat om een dubbele camera met een 12MP en 20MP sensor met autofocus en een LED flash. Aan de voorzijde is er een 8MP camera te vinden.

Adviesprijs Honor 9

De smartphone draait op Android 7.0 met de EMUI 5.1 interface. Op het moment van schrijven is de Nederlandse adviesprijs vooralsnog onbekend. In China wordt de smartphone met 4GB en 64GB interne opslagcapaciteit verkocht voor 330 euro.

Vorig artikelMoto X4 verschijnt 30 juni en beschikt over dubbele camera
Volgend artikelNokia 3 en 5 zijn vanaf 28 juni leverbaar in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in