Logitech presenteert nieuwe Circle 2 bewakingscamera

Logitech heeft vandaag de opvolger van de Circle-beveiligingscamera aangekondigd. De Circle 2 is op allerlei manieren te gebruiken en werkt samen met HomeKit. Er zijn twee verschillende versies beschikbaar, waaronder een bedrade variant en een draadloos exemplaar. 

Logitech heeft de Circle 2 geschikt gemaakt voor zowel binnen als buiten. De Logitech Circle 2 is een vervolg van de Circle uit 2015 en komt op de markt in een variant met een ingebouwde accu en een welke werkt via het stroomnet.

De beveiligingscamera bevat een groothoeklens die 180 graden om zich heen filmt in een HD kwaliteit. Ook is er een speciale nachtstand toegepast waardoor hij in het donker prima kan filmen. Bij beweging wordt er een melding verstuurd naar de app.

Cloudopslag

Standaard wordt er een cloudopname gemaakt naar een clouddienst, deze opname is 24 uur. Tegen betaling is het mogelijk om een uitbreiding te nemen naar 24 uur of tegen betaling naar 14 dagen.

Beschikbaarheid

De versie van de Circle 2 met draad kost 199 euro, de draadloze versie kost 299 euro. Ook zijn er extra accessoires beschikbaar waaronder een mount voor op het raam en een waterdichte kabel van 5 meter.

Vorig artikelNokia 6 smartphone vanaf medio juli beschikbaar in Nederland
Volgend artikelSimpel maakt 4G gratis voor alle abonnementen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in