Goedkope Huawei Y7 en Y6 2017 smartphone uitgebracht

Huawei heeft vandaag een aantal goedkope smartphones uitgebracht. De nieuwe Huawei Y7 en Y6 2017 zijn twee budgetsmartphones en hebben de beschikking over een aantal interessante specificaties. De toestellen worden verkocht voor minder dan 200 euro. 

Smartphones worden steeds goedkoper en voorzien van betere specificaties. Huawei heeft vandaag een tweetal nieuwe smartphones uitgebracht. De Huawei Y6 2017 is de opvolger van de bestaande Y6.

De Huawei Y6 2017

De Huawei Y6 2017 is een compact toestel welke de beschikking heeft over een 5 inch scherm en een 13 megapixel camera aan de achterzijde. Aan de voorkant is er een 5 megapixel-camera te vinden. Onder de motorkap van de smartphone is er een quad-core processor van MediaTek te vinden in combinatie met 2GB aan werkgeheugen.

Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow en beschikt over de EmotionUI interface van Huawei. De Huawei Y6 II is vanaf begin juli verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 149 euro.

De Huawei Y7

De Huawei Y7 is een smartphone welke beschikt over een metalen behuizing en is voorzien van een 5,5-inch scherm. Onder de motorkap is er een Snapdragon 435 chip te vinden in combinatie met 2GB aan werkgeheugen. Het opslaggeheugen bedraagt 16 GB en is eenvoudig uitbreidbaar met een microSD-kaart.

De Huawei Y7 komt in de laatste week van juli op de markt voor een adviesprijs van 199 euro.

Vorig artikelWindows 10 gaat bestanden beschermen tegen ransomware
Volgend artikelSamsung Galaxy S8 en S8+ nu ook beschikbaar in Dual Sim-variant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in