Microsoft 365: Software bundel met Windows 10 en Office 365

Microsoft heeft vandaag een software bundel vrijgegeven welke gericht is op bedrijven. Microsoft 365 is een nieuwe bundel welke een aantal producten bevatten. 

Microsoft 365 Enterprise

Microsoft 365 bundelt Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security om zo een complete en beveiligde oplossing te bieden aan bedrijven. Met het pakket beschik je over de meeste bedrijfstoepassingen en mogelijkheden.

Microsoft 365 Enterprise is vanaf 1 augustus beschikbaar en is vooral gericht op de grote bedrijven. In eerste instantie komt Microsoft 365 in twee varianten beschikbaar, waaronder een Enterprise en Business pakket. De Enterprise-versie is meteen beschikbaar vanaf één augustus, de Business-editie verschijnt als preview op 2 augustus en komt vervolgens later beschikbaar.

Microsoft 365 Business kost 20 dollar per gebruiker per maand en geeft toegang tot Windows 10, Office en 1TB aan Onedrive opslag. Daarnaast is ook de Databeschermingstechniek en cyberthread-beveiliging aanwezig. Via een centrale console is het volledige aanbod te beheren.

Microsoft 365 Enterprise bevat een aantal extra producten waaronder Power Bi, Advanced Security Management en de Advanced Thread Protection suite voor Windows. Het Enterprise-pakket is te verkrijgen in zowel een E3 als E5 abonnement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here