Samsung Galaxy J7 (2017) verkrijgbaar in Nederland

Vanaf deze week is de nieuwe Galaxy J7 (2017) verkrijgbaar in Nederland. De nieuwe smartphone in de J-serie van Samsung heeft de beschikking over een aantal interessante specificaties en bevat een grote accu. De smartphone wordt voor een relatief lage prijs verkocht. 

De J-serie is de budgetserie van Samsung. In de serie zijn er een aantal smartphones te vinden welke net wat minder krachtig zijn dan de topmodellen en honderden euro’s goedkoper zijn. Eerder dit jaar verscheen de Galaxy J5(2017) in Nederland, vanaf deze week is de nieuwe Galaxy J7 ook in Nederland beschikbaar.

De J7 is de meest krachtige serie in de reeks, de smartphone wordt verkocht voor een adviesprijs van 339 euro. In Nederland verkoopt Samsung de dual-sim variant.

Specificaties

De Galaxy J7 (2017) beschikt over een 5,5 inch-amoled-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Onder de motorkap van de smartphone is er een forse 3600-mAh accu te vinden. Verder beschikt de smartphone over een krachtige chip met acht cores welke is geklokt op 1,7Ghz. Er is 16GB aan opslagruimte te vinden in de smartphone wat je eenvoudig kan uitbreiden via een microSD-kaartje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here