Afbeeldingen Nokia 2 smartphone opgedoken

Het is al langer bekend dat HMD Global binnenkort met een nieuwe Nokia 2 smartphone op de markt zal komen. De nieuwe Nokia 2 wordt een budget smartphone welke de beschikking heeft over een aantal interessante details. 

Via Evan Blass zijn de eerste afbeeldingen van de Nokia 2 smartphone opgedoken. HMD Global, het Finse bedrijf heeft de afgelopen periode een aantal nieuwe smartphones uitgebracht. De nieuwe Nokia 2 wordt een nieuwe interessante smartphone welke wordt verkocht voor een interessante adviesprijs.

Volgens de laatste informatie moet de smartphone verkocht worden voor ongeveer honderd euro. De Nokia 2 is een interessant toestel, verwacht geen high-end specificaties.

Specificaties Nokia 2

Vorige week zijn er een aantal details opgedoken. De Nokia 2 beschikt naar verwachting over een Snapdragon 210-chip met 1GB aan RAM en 8GB aan opslagruimte.

Wanneer de Nokia 2 zal verschijnen op de markt is vooralsnog onduidelijk. HMD Global heeft in Nederland eerder de Nokia 3, 5 en 6 uitgebracht. De Nokia 3 is te verkrijgen voor 149 euro.

Vorig artikelApple verwijdert App Store uit iTunes versie 12.7
Volgend artikelSamsung Galaxy Note 8 nu te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in