GP van Singapore tijdens Ziggo Sport Supersportweekend voor iedereen gratis

Max Verstappen heeft dit weekend een grote kans op een goed resultaat in de Grand Prix van Singapore. De GP van Singapore is dit weekend voor iedereen gratis te bekijken. 

SuperSportWeekend

Ziggo Sport is in het weekend van 15 tot en met 17 september voor vrijwel iedereen te bekijken zonder de extra aanvullend abonnement. De betaalzender heeft een gratis kijkweekend georganiseerd.

Alle aanbieders die de kanalen van Ziggo Sport Totaal in het zenderaanbod aanbieden, mogen alle beschikbare kanalen eenmalig in het digitale basispakket aanbieden. Jaarlijks wordt de zender in een weekend voor iedereen opengezet om kennis te laten maken met het sportaanbod van deze zender. Op deze manier wordt geprobeerd kijkers tot het afsluiten van een abonnement te verleiden. Dit abonnement kost afhankelijk van de aanbieder ongeveer vijftien euro per maand.

Tijdens het weekend is er genoeg sport op de TV. Zo is de Formule 1 Grand prix van Singapore voor iedereen gratis te bekijken via de Ziggo Sport zender. Ook is er aandacht voor KLM Dutch Open. De GP van Singapore start om 14:00 Nederlandse tijd.

De zes kanalen van Ziggo Sport Totaal zijn van vrijdag 15 september tot en met zondag 17 september voor iedereen toegankelijk

Vorig artikelDeze Motorola smartphones krijgen update naar Android Oreo
Volgend artikelTwee topmensen Equifax opgestapt na grootschalig datalek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in