Nokia 7 uitgebracht voor Chinese markt

HMD Global heeft vandaag een nieuwe smartphone op de markt gebracht. De nieuwe Nokia 7 is een nieuwe smartphone welke is gericht op de Chinese markt. 

De nieuwe Nokia 7 zitten tussen de Nokia 6 en Nokia 8 qua specificaties. Het toestel wordt deze maand verkocht voor een bedrag van 319 euro. De smartphone beschikt over interessante specificaties.

Mogelijk komt de Nokia 7 later ook naar Europa. Het toestel beschikt over betere specificaties in vergelijking met de Nokia 6 smartphone. De behuizing van de Nokia 7 is volledig van aluminium en glas. Aan de voorkant is er een 5,2-inch beeldscherm met een Full HD-resolutie te vinden en een 5-megapixel selfiecamera. Onder de motorkap is er een Snapdragon 630-chipset te vinden met 4GB aan werkgeheugen. Er komt ook nog een tweede variant welke beschikt over 6GB aan werkgeheugen. Verder beschikt de smartphone over 64GB interne opslag en is er een batterij aanwezig met een capaciteit van 3000 mAh.

Beschikbaarheid

Vanaf 24 oktober is het toestel leverbaar in China. De smartphone wordt verkocht voor een omgerekende adviesprijs van 319 en 345 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here