OnePlus: ‘Headphone jack blijft bij de OnePlus 5T’

Deze maand komt OnePlus met de langverwachte OnePlus 5T smartphone. De nieuwe smartphone beschikt over een aantal interessante verbeteringen ten opzichten van de OnePlus 5. Zo is er een nieuw groter scherm te vinden met kleine bezels rondom het scherm. 

OnePlus 5T

OnePlus heeft vandaag de smartphone officieel bevestigd. Een officiële aankondiging wordt later deze maand verwacht, maar enkele details zijn al wel bevestigd door OnePlus.

De OnePlus 5T krijgt een koptelefoonaansluiting, zo heeft de CEO Pete Lau laten weten op het forum van OnePlus. Al enkele weken gaan er geruchten over de OnePlus 5T rond. Het huidige model is al sinds september overal uitverkocht.

Topman Lau heeft laten weten dat de koptelefoonaansluiting gewoon aanwezig zal zijn. Volgens Lau bieden de draadloze oordopjes nog niet de geluidskwaliteit welke wordt verwacht.

De smartphone beschikt waarschijnlijk over een 6 inch groot scherm met een 18:0-verhouding. Verder zal het toestel beschikken over vergelijkbare specificaties met zijn voorganger. Dan hebben we het over een Snapdragon 835 met 6GB of 8GB aan RAM. Uiteraard zijn er wel kleinere bezels aanwezig rondom de smartphone.

Vorig artikelBitcoin bereikt weer nieuw record van ruim 7300 dollar
Volgend artikelWhatsApp kampte kort met wereldwijde storing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here