‘OnePlus 6 komt in maart, eerste details opgedoken’

De OnePlus 5T is nog maar enkele weken op de markt, en de geruchten over de OnePlus 6 komen flink op gang. OnePlus staat bekend van de smartphones welke beschikken over een hoge prijskwaliteit verhouding. De smartphones beschikken over high-end specificaties en worden verkocht voor een interessante adviesprijs. 

OnePlus 6

Over de nieuwe OnePlus 6 zijn inmiddels de eerste geruchten opgedoken. Volgens de bron komt de aankondiging in maart.

OnePlus brengt zijn volgende smartphone al in maart 2018 uit, zo claimt GizmoChina. De OnePlus 6 krijgt een aantal interessante verbeteringen volgens de bron. Zo beschikt de smartphone naar verwachting over een vingerafdrukscanner in het scherm. Mocht OnePlus dit voor elkaar krijgen, dan is het één van de eerste fabrikanten welke hierin slaagt.

High-end

Het is de verwachting dat de smartphone verder zal beschikken over een high-end Snapdragon 845-chipset in combinatie met 8GB aan RAM. Daarnaast zal de smartphone naar verwachting over een nieuwe Face-ID scan mogelijkheid inclusief 3D-sensoren, welke vooral is gericht op de veiligheid.

Of de geruchten allemaal uitkomen is nog maar de vraag, volgend jaar gaan we het zien. Vivo, het zusterbedrijf van OnePlus, werkt daarnaast ook aan een smartphone met een ingebouwde vingerafdrukscanner.

Niet langer wachten? De OnePlus 5T is ook te verkrijgen. Bekijk de review van de OnePlus 5T.

Vorig artikelHonor 7X smartphone nu verkrijgbaar
Volgend artikelAndroid 8.0 uitgebracht voor OnePlus 5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in