Xiaomi komt met goedkope 50 inch 4K televisie

Xiaomi staat bekend om zijn producten welke voor een relatief lage adviesprijs worden verkocht. Het bedrijf komt nu met een nieuwe 4K-televisie welke behoorlijk goedkoop is. Normaal gesproken wordt een 4K-tv al snel verkocht voor rond de 700 euro. De Xiaomi Mi TV 4A is een goedkope televisie welke wordt verkocht voor een bedrag van 306 euro.

Xiaomi Mi TV 4A

Wel komt de televisie voorlopig alleen in China op de markt. Of de producten ooit naar de Nederlandse markt komen is vooralsnog onduidelijk. Eerder verscheen de 55 inch en 65 inch variant al van de Mi TV 4A serie. Nu is het de beurt aan de 50 inch variant. Het display heeft een mooie grote kijkhoek van 178 graden en een contrast ratio van 5000:1. Verder beschikt de TV over een 64 quad-core Amlogic L962 chipset met 2GB aan RAM en 8GB aan opslagruimte.

Het lijkt erop dat Xiaomi dit jaar met een flink aantal nieuwe producten op de markt komt. Zo komt het bedrijf met een eigen VR headset welke is gericht op de Chinese markt. De kans is helaas redelijk klein dat de goedkope 4K-TV ook naar Nederland komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here