High-end Xiaomi Mi Mix 2S smartphone uitgebracht

Xiaomi heeft vandaag een nieuwe Mi Mix smartphone uitgebracht. De nieuwe Mi Mix 2S is een nieuwe high-end smartphone welke de beschikking heeft over interessante hardware. 

Xiaomi Mi Mix 2S

Het nieuwe vlaggenschip van Xiaomi beschikt oer interessante hardware en heeft onder andere een Snapdragon 845-chipset.

De Xiaomi Mi Mix 2S is het nieuwe vlaggenschip van Xiaomi. De nieuwe smartphone heeft de beschikking over een keramische achterzijde in een aluminium frame. Er is geen notch aanwezig. Wel heeft de smartphone dunne bezels rondom het scherm. In de onderste bezel aan de voorzijde is er een 5 megapixelcamera te vinden.

Aan de achterzijde zit een dubbele camera die aan de zijkant en boven elkaar geplaatst is. De camera bevat twee 12 megapixelcamera’s en is voorzien van kunstmatige intelligentie voor het verbeterden van foto’s.

De Snapdragon 835-chipset wordt bijgestaan door 6GB of 8GB aan werkgeheugen. Er is ook een variant met 256GB aan interne opslag.

Beschikbaarheid Xiaomi Mi Mix 2S

De Xiaomi Mi Mix 2S zal in twee kleuren uitkomen, het gaat hierbij om zwart en wit.  De 6GB/64GB-versie zal verkocht worden voor een bedrag van 527 euro. Met 575 euro is de 8GB/256GB-variant iets duurder.

Voor een relatief lage prijs kan Xiaomi goed concurreren met de high-end toestellen. Naar verwachting zal de smartphone eerst verkocht worden in China, waarna ook andere landen volgen. Of de Xiaomi-smartphone ook naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here