‘Spotify wordt beter voor abonnees met gratis abonnement’

Spotify werkt aan een nieuwe design van de app. Ook werkt het bedrijf aan nieuwe functionaliteiten. het bedrijf zou onder andere meer functionaliteiten willen uitbrengen voor de gratis gebruikers. 

Spotify zou werken aan veranderingen in zijn gratis versie. Tot nu toe kunnen gratis Spotify-gebruikers op mobiele apparaten afspeellijsten alleen afspelen in de shuffle-modus. Een apart nummer kiezen is vooralsnog niet mogelijk.

Nieuwe interface

Het lijkt erop dat Spotify werkt aan een functionaliteit waarmee het mogelijk moet worden om in de gratis versie alsnog afspeellijsten aan te maken en zelf de volgorde te bepalen. Ook moet het mogelijk worden om zelf een nummer naar keuze uit de lijst te kiezen. De nieuwe interface is te zien op een afbeelding welke is gepubliceerd door The Verge.

Het lijkt erop dat Spotify binnenkort de nieuwe functionaliteiten zal gaan onthullen en het nieuwe design. Spotify heeft inmiddels 86 miljoen gebruikers welke beschikken over een gratis abonnement, 71 miljoen gebruikers hebben een abonnement.

het is onbekend of er ook nieuwe functionaliteiten beschikbaar komen voor de betalende versie van de app.

Vorig artikelBlue screen of death reden uitstel nieuwe Spring Creators Update
Volgend artikel‘Apple komt binnenkort met nieuwe iPhone SE 2’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in