OnePlus presenteert draadloze Bullets Wireless oordopjes

OnePlus heeft tijdens zijn evenement in Londen nieuwe draadloze bluetooth-oortjes gepresenteerd. Het gaat hierbij om de nieuwe Bullets Wireless. Vanaf eind juni zijn de Bullets Wireless verkrijgbaar. 

Bullets Wireless oordopjes

OnePlus heeft de oordopjes voorzien van een aantal technische functionaliteiten. Volgens OnePlus CEO waren de Bullets Wireless al enige tijd in ontwikkelen.

De oortjes maken gebruik van de Fast Charge oplaadtechniek, hierdoor is het mogelijk om binnen 10 minuten laden de oortjes vervolgens 5 uur te gebruiken. In totaal is er een capaciteit aanwezig voor 8 uur. De connectiviteit werkt op basis van Bluetooth.

Wanneer de Bullets Wireless magnetisch aan elkaar klikken, zal de muziek automatisch pauzeren.  Zijn de oortjes langer dan 5 minuten losgekoppeld van de telefoon, dan gaan ze direct uit om accu te besparen.

Verder bieden de oortjes ondersteuning voor de Google Assistant. Met een simpele druk op de knop kan je de assistent oproepen. Vanaf eind juni zijn de Bullets Wireless verkrijgbaar via de website van OnePlus voor 79 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here