Samsung Galaxy Note 9 aangekondigd

De Samsung Galaxy Note 9 is deze week officieel aangekondigd. Het nieuwe toptoestel beschikt uiteraard over high-end specificaties, maar bevat ook een stevige prijs. Je kan de Note nu al bestellen. 

Na maanden van geruchten heeft Samsung de Note 9 aan Samsung laten zien. Wat vooral opvalt aan de nieuwe smartphone is het grote 6.4-inch AMOLED-scherm. Ook is er aan de achterkant een dubbele 13 megapixel-camera te vinden.

De smartphone beschikt verder over een krachtige 2.7Ghz octa-core processor met 6 of 8GB aan werkgeheugen. Verder is er 128GB of 512GB beschikbaar wat je kan uitbreiden met een microSD kaart. De accu is een 4000mAh exemplaar met ondersteuning voor draadloos laden.

De snelle octa-core processor aan boord die is gekoppeld aan 6 of 8 GB werkgeheugen, het is de snelste chipset welke Samsung momentele in het assortiment heeft. Ook de S Pen heeft vernieuwingen ondervonden. De pen beschikt over Bluetooth-ondersteuning zodat je de stylus ook als afstandsbediening kan gebruiken.

Beschikbaarheid

Er komen twee varianten: eentje met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag, die 999 euro moet gaan kosten. De duurste variant met 8GB aan werkgeheugen en 512GB aan opslag zal verkocht worden voor 1249 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here