Eredivisie Live: Hoe kan je de Eredivisie live volgen in Nederland?

Welke wedstrijd op welk kanaal?, Waar is Eredivisie live te volgen in Nederland?  Veel gestelde vragen over het live kijken van de eredivisie in Nederland. Maar waar kan je de Eredivisie nu het beste live bekijken?

Eredivisie live op tv

Alle wedstrijden van de Eredivisie zijn live te volgen in de uitzendingen op FOX Sports. Na de wedstrijden zijn de samenvattingen op TV te zien welke voor de digitale zender te bereiken is. De uitzending van zondagavond is al jaren om 19:00 op NPO 1 met een overzicht van de wedstrijden. De wedstrijden worden over het algemeen vrijdag, zaterdag en zondag gespeeld.

Eredivisie

De Eredivisie is de hoogste Nederlandse professionele voetbalcompetitie. De wedstrijden zijn in Nederland live te bekijken achter het betaalde net.

Fox Sports

Wie de voetbalwedstrijden live op televisie wil zien, moet beschikken over een abonnement op Fox Sports.  De kosten hiervan verschillen enorm per aanbieder.

FOX Sports is hét sportkanaal van Nederland. De zenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International brengen elke dag op zes tv-kanalen en online via FOX Sports GO, live voetbal uit Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Bundesliga, UEFA Europa League en internationale bekercompetities. Naast voetbal is er nog meer sport of Fox Sports.

Fox Sport Go

Wanneer je abonnee bent op Fox Sports heb je ook toegang tot Fox Sports Go. Hiermee kijk je FOX Sports op je tv, pc, laptop, tablet, smartphone, smart-tv, Apple TV en via Chromecast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here