Huawei Mate 20 serie: Krachtige smartphones met unieke elementen

Huawei heeft vandaag een aantal nieuwe smartphones op de markt gebracht in de Mate 20 serie. Het gaat hierbij om de nieuwe Huawei Mate 20 en de Huawei Mate 20 Pro. Het zijn de nieuwste smartphones welke beschikken over een Kirin 980 chipset. 

Huawei Mate 20

Het zijn de eerste smartphones welke beschikken over een Kirin 980 chipset. Deze chipset is gebaseerd op de 7 nanometer kunstmatige intelligentie. Dankzij de dubbele neuroprocessor worden alle AI-toepassingen geoptimaliseerd via de chipset.

Ook aan de achterkant zijn er flinke verbeteringen te vinden. Aan de achterzijde is er een camera te vinden welke beschikt over een driedubbele camera. De camera heeft het bereik welke hetzelfde is als een 16mm full frame lens op een reguliere camera. De camera van de Mate 20 Pro bevat een 40 megapixel f/1,8 lens, een 20 megapixel f/2.2 groothoeklens en een 8 megapixel telefotolens.

Bij de Mate 20 gaat het om een 12 megapixel f/1.8 lens, een 8 megapixel f/2.4 telefotolens en een 16 megapixel f/2.2 groothoeklens.

Hoewel de reguliere Mate 20 en de Mate 20 Pro veel gelijkenissen vertonen, zijn er toch een aantal verschillen. De Mate 20 maakt gebruik van een LCD-scherm, terwijl de Pro-versie beschikt over een OLED-scherm. Bij de Pro is er ook een geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie aanwezig.

De Mate 20 beschikt standaard over 128GB intern opslaggeheugen en 4GB aan werkgeheugen. De Mate 20 Pro bevat 6GB aan werkgeheugen.

Beide toestellen kunnen vanaf 17 oktober besteld worden via de verkoopkanalen. De Huawei Mate 20 zal verkocht worden voor een bedrag van 799 euro. De Mate 20 Pro is een duurdere smartphone welke verkocht zal worden voor 999 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here