OnePlus 6T officieel: Interessante verbeteringen

In New York heeft OnePlus vandaag de nieuwe OnePlus 6T uitgebracht. De OnePlus 6T is een verbetering ten opzichten van de OnePlus 6 smartphone. 

OnePlus 6T

De exacte details van de smartphone waren al enige tijd opgedoken op internet. OnePlus heeft een een aantal nieuwe verbeteringen toegevoegd ten opzichten van de eerdere OnePlus 6 van vorig jaar.

De kleine inkeping van de OnePlus 6 heeft bij de OnePlus 6T plaats gemaakt voor een kleinere druppelnotch. Voor het scherm gebruikt OnePlus een AMOLED-paneel van Samsung. Het gaat hierbij om een 6,41  inch AMOLED-display welke beschikt over een resolutie van 2340 bij 1080 pixels.

Een nieuw interessant punt is de vingerafdrukscanner welke nu is te vinden in het scherm.

OnePlus noemt de nieuwe vingerafdrukscanner ‘Screen Unlock’. Volgens OnePlus is deze techniek goed om binnen 0,34 seconden je vinger te herkennen. De hardware is verder voor het grote deel ongewijzigd, maar toch laat OnePlus weten dat de camera’s zijn voorzien van een verbetering. Vooral de nieuwe ‘Nightscape-modus’ zorgt ervoor dat er minder ruis ontstaat.

Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 845-chip te vinden met 6 of 8GB aan werkgeheugen. Verder is er de keuze tussen 128GB of 256GB aan opslag. De smartphone loopt op Android 9.0 Pie met de OxygenOS interface. Onder de motorkap is er een 3700mAh accu te vinden.

Vanwege de nieuwe techniek is de koptelefoonaansluiting niet meer aanwezig in de smartphone. Oordopjes kun je nu draadloos aansluiten, of via de usb-c-poort.

Beschikbaarheid

Voor het instapmodel betaal je 559 euro. De 128GB variant met 8GB aan RAM zal verkocht worden voor 589 euro. De meest uitgebreide versie bevat 256GB aan interne opslag en zal verkocht worden voor 649 euro. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black en Mirror Black. Vanaf 6 november is te smartphone te koop in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here