Apple geeft tijdelijk extra inruilkorting bij nieuwe iPHone XS en XR

Apple doet er alles aan om de nieuwste iPhone zo populair mogelijk te maken. Analisten laten weten dat de verkoop van de nieuwe iPhones niet enorm hoog is. Dit komt vooral door de minimale vernieuwing en de hogere prijs. Toch heeft Apple een interessante deal opgezet. 

Extra korting via inruilprogramma

Apple doet er nu alles aan om de nieuws iPhones zo goed als mogelijk te verkopen. Het nieuwe ‘Trade-in’ programma is in het leven geroepen om de toestellen zo populair mogelijk te maken.

Dankzij het inruilprogramma is het mogelijk om een hogere korting dan normaal te krijgen op je nieuwste iPhone na het inleveren van  het oudere exemplaar. De hoogte van de korting wordt bepaald door de staat van de iPhone.

De actie is tijdelijk gestart in Nederland en België. In het verleden was Apple niet de meest gulle partij als het gaat om de inruilprijs. Maar met deze kortingsactie lijkt het toch de moeite waard te zijn om langs te gaan bij de Apple Store om de iPhone om te wisselen voor een nieuw exemplaar.

De prijs is afhankelijk van de staat van het toestel. Het is belangrijk om je toestel goed te beschermen, met een geschikt hoesje blijft de waarde hoger en voorkom je beschadigingen. Kijk hiervoor bij de iPhone XS hoesjes van Casimoda.nl

Apple heeft de volgende kortingen opgesteld;

Huidig toestel iPhone XR iPhone XS
iPhone 7 Plus Vanaf €589 Vanaf €889
iPhone 7 Vanaf €609 Vanaf €909
iPhone 6s Plus Vanaf €689 Vanaf €989
iPhone 6s Vanaf €709 Vanaf €1.009
iPhone 6 Plus Vanaf €709 Vanaf €1.009
iPhone 6 Vanaf €729 Vanaf €1.029

 

Je komt alleen in aanmerking als je langs gaat bij de fysieke Apple Store. Tot wanneer de actie loopt is vooralsnog onduidelijk.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here