Flitsmeister nu ook te gebruiken via Apple CarPlay

Flitsmeister, de populaire Nederlandse dienst welke gebruikers de waarschuwing zal geven voor snelheidscontroles en filters, werkt nu ook via Apple CarPlay. Hierdoor kan iedereen met een iPhone en Apple CarPlay de app weergeven op het scherm. 

Flitsmeister toegankelijk via Apple Carplay

CarPlay-ondersteuning was al beschikbaar in een bèta-versie van Flitsmeister, maar nu is de functionaliteit definitief toegevoegd en te gebruiken. CarPlay-ondersteuning was al beschikbaar in een bèta-versie van Flitsmeister, maar nu is de functionaliteit definitief via spraakcommando’s of via het scherm van de auto.

‘’De afgelopen jaren hebben we al veel gesproken over integraties met autosystemen en hier ook verschillende testen voor gedaan. De conclusie was iedere keer dat de ervaring voor de gebruiker op de telefoon altijd beter was. Dankzij de integratie met Apple CarPlay bieden we nu een goede gebruikerservaring op het scherm van de auto. Dit is een nieuwe dimensie voor het gebruik van Flitsmeister en vergroot de veiligheid voor de gebruiker.’’– Jorn de Vries van Flitsmeister.

Sinds iOS 12 is CarPlay opengesteld voor externe ontwikkelaars. Wel zijnd e eisen nog behoorlijk streng, omdat de apps niet voor teveel afleiding mogen zorgen. Ook Google Maps en Waze zijn inmiddels beschikbaar. TomTom komt later dit jaar met een applicatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here