Nieuwe Volkswagen Golf 8 bevat volop tech

Volkswagen heeft deze week de nieuwe Gold uitgebracht. De nieuwe Golf 8 heeft duidelijk het design van zijn voorgangers meegenomen. Maar de nieuwe Golf bevat een aantal interessante vernieuwingen welke zijn gericht op de tech. 

De nieuwe Golf 8 bevat geen klokken meer, maar schermen. Ook zijn de knoppen vervangen voor touchscreen. Van de Golf komen er vijf hybrides. Ook komt er een dieselversie en een benzinevariant.

Elke Golf zal beschikken over een eSIM, hiermee is er connectiviteit tot meerdere online diensten. Een aantal diensten zijn gratis, een aantal zullen ook betaald zijn. De informatie welke door de auto wordt verwerkt wordt vervolgens ook gedeeld met overige auto’s. Wanneer de Golf gladheid vaststelt, kan hij auto’s in de buurt gaan waarschuwen.

In de  toekomst zal de auto ook informatie doorkrijgen van verkeerslichten, echter kunnen de meeste spotlichten nog niets verstellen aan deze nieuwe auto’s. Een samenvatting is te zien in onderstaande video. Uiteraard zijn veel functionaliteiten onderdeel van een aanvullende optie.

Vorig artikelChina komt met nieuwe wetten gericht op de cryptografie
Volgend artikelAjax – Feyenoord livestream Eredivisie zondag 27 oktober 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here