Xbox Series X en S pre-order in Nederland; dit moet je weten over de pre-order

Na de populaire pre-order van de PlayStation 5, start volgende week ook Microsoft met de pre-orders voor de Xbox Series X en S consoles. 

De prijs van de nieuwe generatie Xbox consoles is inmiddels bekend. De Xbox Series X zal verkocht worden voor 499 euro, terwijl de Xbox Series S een adviesprijs zal meekrijgen van 299 euro. Beide consoles komen uit op 10 november.

Xbox Series X pre-order

Vanaf 22 september is het mogelijk om de pre-order te plaatsen voor de Xbox Series X consoles. Vooralsnog is de exacte tijd niet beschikbaar, maar de verwachting is dat de pre-order start in de ochtend. Uiteraard houden we je op de hoogte zodra er meer nieuws is.

Update: De console is vanaf 09:00 Nederlandse tijd te reserveren. Bij verschillende webwinkels waaronder Bol.com en MediaMarkt.

Xbox Series S pre-order

Vanaf 22 september is het mogelijk om de pre-order te plaatsen voor de Xbox Series X consoles. De pre-order start om 09:00 Nederlandse tijd.

Bol.com pre-order

Op de Bol.com pagina is het alvast mogelijk om een e-mail in te vullen, zodra je gelijk op de hoogte gebracht zal worden bij beschikbaarheid van de Xbox consoles. Vul hier je mailadres in bij Bol.com.

Pre-orders Xbox Series X

Pre-orders Xbox Series S