Lidl start met verkoop slimme smart home producten

Na HEMA en de Action is er opnieuw een supermarktketen welke start met de verkoop van smart home producten. Binnenkort start Lidl met de verkoop van smart home producten. De producten communiceren via smart home protocol Zigbee en werken onder andere met Google Assistant en Philips Hue.

Onder de naam Lidl Smart Home komt de supermarkt met goedkopere slimme producten. De producten zijn voorzien van het Zigbee protocol. Een bridge, de Lidl Gateway, is vereist om de producten volledig te kunnen gebruiken.

Lidl komt met verschillende producten. Het gaat om slimme stekkers, slimme lampen en slimme sensoren. Ook is er een gateway em afstandsbediening te verkrijgen.

De smart plug maakt het mogelijk om aangesloten apparaten aan en uit te kunnen zetten en zal verkocht worden voor een bedrag van 9,99 euro. De slimme tafelcontactdoos met 3 stekkers en 4 USB poorten zal verkocht worden voor 24,99 euro. De stekkers zijn compatibel met Google Assistant.

Ook de slimme lampen komen in het assortiment. Het gaat om slimme verlichting met verschillende uitvoeringen (GU10, E27 en E14). De gekleurde variant zal verkocht worden voor 12,99 euro terwijl de lampen zonder kleur voor 9,99 euro worden verkocht.

Alle producten zijn te bekijken op de site van Lidl Nederland. 

Lidl start de verkoop van haar smart home assortiment op 27 november 2020. Een groot gedeelte van de smart home producten zal zowel online als offline verkocht worden.

Prijzen slimme stekkers

  • Lidl slimme stekker: € 9,99
  • Lidl USB-tafelcontactdoos: € 24,99

Prijzen slimme verlichting

  • Lidl slimme RGB-LED lamp: € 12,99
  • Lidl slimme LED-lamp: € 9,99
  • Lidl slimme LED-plafondlamp (schotel): € 49,99
  • Lidl slimme LED-plafondlamp (3 lampen): € 39,99
  • Lidl slimme RGB-LED inbouwspots: € 29,99 (3 stuks)

Prijzen Lidl basis

  • Lidl Gateway: € 19,99
Vorig artikelByteDance moet alsnog TikTok voor 27 november verkopen
Volgend artikelSlimme kerstboomverlichting bij de Lidl: Hoe werkt het?