Black Friday 2020 bij MediaMarkt; dit zijn de eerste deals

Het is weer bijna tijd voor Black Friday. Inmiddels zijn er in Nederland verschillende webwinkels welke alvast zijn gestart met Black Friday aanbiedingen. Ook MediaMarkt is begonnen met de pre-black Friday aanbiedingen. 

Bekijk de dagdeals bij de Mediamarkt op de speciale actiepagina.

Black Friday bij MediaMarkt

MediaMarkt is alvast begonnen met de eerste acties. Hierbij zijn bijvoorbeeld de AirPods 2 en AirPods Pro te verkrijgen in de aanbieding. MediaMarkt verkoopt de AirPods voor de volgende bedragen:

Apple MacBook

De MacBook Pro 2020 13-inch i5 16GB is voor 1499 euro te verkrijgen. Normaal gesproken is de adviesprijs 1749 euro. Bekijk de deal op de site van MediaMarkt.

Ring

De Ring Doorbell Pro is te verkrijgen voor 179 euro, waar de Ring Video Deurbel 2e Gen verkocht zal worden voor 69 euro. Bekijk het gehele aanbod op de site van MediaMarkt.

Meer technologie

Er zijn alvast vele aanbiedingen op de site van MediaMarkt te verkrijgen. Naast AirPods en smarthome accessoires zijn er ook vele laptops, MacBooks, TV’s  en game accessoires te verkrijgen voor een interessante adviesprijs.

Webwinkels starten eerder

Veel webwinkels starten eerder al met dagdeals. Bol.com gaat bijvoorbeeld al op 22 november beginnen met de eerste dagdeals. Wij verwachten in de loop van volgende week de eerste informatie van Mediamarkt over de actie.

Voor de aanbiedingen bij Bol.com; bekijk deze actiepagina.