iPhone 15 release nadert: Wat zijn de geruchten over de nieuwe iPhone?

Zoals gebruikelijk ontstaan er meer geruchten over de nieuwe iPhone 15 welke rond september uitgebracht zal worden. De verwachting is dat Apple de iPhone 15 binnen een paar weken zal aankondigen. 

Wat zijn de iPhone 15 geruchten

Naar verwachting komt Apple opnieuw met een viertal varianten van de iPhone 15. Het gaat hierbij om een standaardversie van de iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 14 Plus en de iPhone 15 Pro Max. De iPhone 15 Pro en Pro Max zijn het top model en beschikken naar verwachting over de laatste specificaties.

Als we de laatste geruchten mogen geloven is er een vertraging bij de iPhone 15 Pro Max vanwege de nieuwe camerasensor. Deze vertraging wordt zou volgende de geruchten komen door de nieuwe geïntegreerde camera. Volgens de geruchten komt de iPhone 15 Pro Max vier weken later.

Nieuwe camera iPhone 15

Er wordt verwacht dat de gehele iPhone 15-reeks zal worden uitgerust met een krachtige 48 MP-camera. De nieuwe sensor heeft een aantal verbeteringen waaronder een grotere sensor. Hierdoor kunnen gebruikers foto’s van betere kwaliteit vastleggen in situaties waar er weinig licht is.

Accu iPhone 15

De batterijcapaciteit van alle iPhone 15-modellen zullen aanzienlijk worden verbeterd. Volgens de geruchten zal de iPhone 15 een grotere accu van 18 procent krijgen, terwijl de iPhone 15 Plus en iPhone 15 Pro een toename van 14 procent zullen krijgen.

Wanneer komt de iPhone 15 beschikbaar?

Volgens de laatste geruchten zal de iPhone 15 waarschijnlijk op 12 september officieel worden onthuld, hiermee komt de iPhone mogelijk vanaf 22 september verkrijgbaar bij Apple en de aangesloten webwinkels.

 

Vorig artikelGeen nieuwe Fitbit smartwatches, wel flinke update
Volgend artikelWaar is de F1 van Zandvoort 2023 gratis te kijken?