Samsung toont nieuwe TouchWiz iconen

Samsung heeft vandaag in een nieuwe teaser voor het Unpacked 5 evenement de eerste details vrijgegeven. Op 24 februari zal Samsung waarschijnlijk de Galaxy S5 presenteren welke voorzien is van een nieuwe versie van TouchWiz. 

unpacked-5

De nieuwe versie van TouchWiz is een stuk lichter en simpeler dan de vorige versies. Gebruiksgemak staat voorop in de nieuwe versie waardoor de nieuwe TouchWiz interface zeer makkelijk in gebruik is door nieuwe icoontjes en sneltoetsen in de interface. Samsung heeft vandaag een teacher vrijgegeven met de nieuwe icoontjes van de nieuwe TouchWiz interface. De nieuwe iconen ogen simpel maar wel duidelijk en heeft veel weg van de Android 4.4 interface.

Samsung heeft wel laten weten dat ze meer terug willen naar de basis van Android zonder vele aanpassingen aan het OS. Het is nog onduidelijk waarin Samsung exact de iconen zal gaan gebruiken. Wellicht worden de nieuwe iconen alleen gebruikt in de standaard Samsung apps of ook in de nieuwe TouchWiz interface. Op 24 februari tijdens de lancering van de nieuwe Galaxy smartphone zullen we meer informatie meekrijgen over de nieuwe smartphone van Samsung.

Vorig artikelWindows Phone 8.1 SDK vrijgegeven aan ontwikkelaars
Volgend artikelVerpakking met specificaties Galaxy S5 gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in