Galaxy S5 zoom krijgt 19 megapixel camera

Het is inmiddels wel duidelijk dat er een Zoom versie van de recent aangekondigde Galaxy S5 op de markt zal verschijnen. Vandaag zijn de geruchten wat specifieker geworden doordat er een aantal specificaties zijn opgedoken van de nieuwe smartphone welke zal beschikken over een 19 megapixel camera. 

Zoom-Galaxy

Samsung heeft volgens de eerdere specificaties een 19 megapixel sensor gemonteerd in de Galaxy S5 Zoom. De sensor is in staat om foto’s in een maximale kwaliteit van 19 megapixel vast te leggen. Het is wel de vraag hoe het met de optische zoom gesteld is, bij de Galaxy S4 Zoom bedroeg die 10x. Ook is er een front camera aanwezig welke beschikt over een sensor van 2 megapixels.

Ook blijkt uit gelekte informatie dat de Galaxy S5 Zoom een scherm van 4,8-inch zal krijgen met een Exynos hexa core chipset. Deze chipset zit ook in de Samsung Galaxy Note 3 Neo. Waarschijnlijk zal Samsung de chipset klokken op een snelheid van 1,7Ghz. Ook is er waarschijnlijk 2GB intern geheugen aanwezig, 16GB interne opslag en zal de smartphone draaien op Android 4.4.

Vorig artikelSpecificaties Google smartwatch opgedoken
Volgend artikelNokia X smartphone groot succes in China

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in