Review: Aldi Wolfgang AT-AS45qHD Smartphone

De AT-AS45qHD Review

Op de vorige pagina’s zijn enkele details beschreven van de nieuwe Wolfgang smartphone. Nu zullen wij de wij de toepassingen, functionaliteiten en mogelijkheden van deze smartphone uitgebreid testen. Goed om te weten is dat deze smartphone vanaf 12 oktober verkocht zal worden voor een bedrag van 199 euro bij de Aldi.

Uiterlijk

De AT-AS45qHD heeft ten opzichten van de vorige Wolfgang smartphone met vergelijkbare specificaties een vernieuwend design waardoor de smartphone duurder oogt. Bij deze smartphone zijn rondom de smartphone diverse details toegepast waaronder een zilveren rand rondom de smartphone. Ook de hoeken van de smartphone zijn ten opzichten van de D3 smartphone licht veranderd en meer gebogen.  Zoals we gewend zijn van de Wolfgang smartphone is de smartphone uitgerust in de kleur zwart. De achterkant is krasbestendig ‘mat zwart’ aangezien krassen moeilijk zichtbaar zijn op de smartphone.

Zijkanten

Zoals elke smartphone zijn er aan de zijkanten diverse aansluitingen aanwezig. Er is namelijk een volumeknop aan de zijkant. Aan de bovenkant zijn ook diverse aansluitingen aanwezig waaronder een audio uitgang, MicroUSB ingang/ uitgang en de aan en uit knop.

DSC_0197_1600x1064

DSC_0182_1600x1064

DSC_0187_1600x1064

De SIM en MicroSD kaart houden zijn aanwezig onder de backplate, zoals eerder genoemd beschikt de Wolfgang telefoon over een MicroSD kaar houden en een Dual Sim mogelijkheid waardoor je twee simkaarten kan bevestigen. Deze telefoon heeft plaats voor twee normale sim kaarten.

De Wolfgang AT-AS45qHD heeft een prima design  is voorzien van een prima design welke compact en toch zeer degelijk aanvoelt. De gebruikte materialen zijn een groot pluspunt aangezien deze erg kras bestendig zijn, ook heeft de behuizing veel grip doormiddel van de speciale ‘rubber’ coating. Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review en zullen wij de prestatie’s beschrijven waaronder de diverse mogelijkheden en uiteraard de prestatie’s van het toestel.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS45qHD

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Hardware en vergelijking
Pagina 5: Benchmark en snelheid
Pagina 6: Software
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelSamsung Galaxy S5 komt rond januari 2014
Volgend artikelSamsung onthult kleurrijke Galaxy J Smartphone

8 REACTIES

  1. Ik heb dit toestel 2maart gekocht. Is echt een toppertje. Ik ben er zeer tevreden over. Werkt allemaal perfect. Foto’ s en video’ ook allemaal super. Ik ondervind echt geen nadelen (-;

  2. Ik heb het toestel nu bijna een maand in bezit en ben er erg tevreden mee. Tot nu toe heb ik nog geen mankement kunnen ontdekken. Ik gebruik de dualsim functie met een Nederlandse en Belgische simkaart; werkt uitstekend. Het is een razendsnel apparaat dankzij de quadcore processor. Zoals hierboven gezegd is de resolutie wel wat minder dan de huidige toptoestellen (geen Full HD). Als je dit geen probleem vindt en niet al te veel geld wil besteden aan een goede smartphone, is deze Wolfgang zeker het overwegen waard. Hij op bijna alle fronten niet onder voor vergelijkbare toestellen van Samsung en HTC – en je betaalt ook nog eens de helft minder. Aanrader!

    • Beste kaj, heb jij geen problemen met het veranderen van de standaard ringtone in een andere? Bij die van mij lukt dit namelijk niet. komt steeds terug op de fabrieks ringtone!

      Verder erg tevreden.

      Hoor het graag,

  3. wij hebben ook 2 van deze telefoons gekocht toen ze bij de aldi in de winkel kwamen op 12-10
    de gedachte was: als het niets is dan brengen we ze weer terug.
    maar we hebben ze nog steeds en zijn dik tevreden.
    het zijn leuke telefoontjes, kunnen veel, zijn snel, zowel met bv video laden als afspelen, geen haperingen. foto’s zijn van goede kwaliteit, zowel van de camera aan de achterkant als voorkant.
    aps, foto’s enz het laad allemaal even snel.
    Heeft goede gesprekskwaliteit, ook het grote formaat van de smartphone is geen nadeel.
    hij ligt goed in de hand.
    Ook de dual sim is erg handig.
    Wel moet je even rekening houden met het feit dat als er 1 sim inzit je de beltonen niet kan veranderen.
    Als je er een tweede sim indoet (hoeft niet te werken) dan kunnen de beltonen weer aangepast worden.

    Al met al, ene leuke goede telefoon voor weinig geld.

  4. Heb de Wolfgang AT-AS45IPS nu een week en in vergelijk met de samsungs vandihters en apple van mijn vrouw is het beeld iets minder van kwaliteit, maar de snelheid en softwareniveau is prima en dat voor minder dan het helft van de prijs. De volume knop dreigt echter een eigen leven te krijgen (werkt niet) eens kijken wat de service bij Aldo voorsteld.

  5. Heb 12 oct 2 toestellen gekocht voor mij en mn dochter die eerst n dure htc had ; de eerste indruk is geweldig ; kan zich goed meten met n htc voot honderden euro s minder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in