Camera afbeeldingen OnePlus One gelekt

De OnePlus One is momenteel een van de meest besproken smartphones op het web. De OnePlus One is een smartphone welke zal draaien op een aangepaste Android versie namelijk Cyanogenmod. Vooral de prijs is zeer opvallend aangezien OnePlus de smartphone zal verkopen voor onder de 350 euro. En het goede nieuws, de smartphone komt ook naar Nederland. 

Oneplus-one

Het kloppend hart van deze telefoon is een Snapdragon 801 chipset welke draait op 2,5Ghz, Oneplus gebruikt voor de nieuwe One smartphone de AC variant van de chipset. De Snapdragon 801 is eigenlijk een overklokte Snapdragon 800 chipset welke beschikt over een aantal extra’s. Vandaag heeft OnePlus officieel bekend gemaakt dat de smartphone zal draaien op de AC versie op een snelheid van 2,5Ghz per core.

Naast de Snapdragon chipset zal het toestel ook 3GB aan werkgeheugen krijgen. Het scherm krijgt een grootte van 5,5 inch met een resolutie van 1920×1080 pixels. Behoorlijke specificaties voor een smartphone. De prijs is ook erg interessant aangezien het toestel voor minder dan 350 euro verkocht zal worden. Het toestel zal op 23 april officieel gepresenteerd worden en dan zien we ook de smartphone qua uiterlijk. Vooralsnog is het onduidelijk hoe de smartphone eruit zal zien.

Afbeeldingen camera:

Vandaag zijn er een aantal camera afbeeldingen opgedoken van de 13 megapixel camera met een F/2.0 sensor. In totaal beschikt de camera aan de achterzijde over 6 lenzen waardoor de kwaliteit sterk verbeterd zal worden. Onderstaande foto’s zijn gemaakt met de OnePlus One

Vorig artikelNederlandse Sony Xperia Z1 ontvangt Android 4.4 update
Volgend artikelWindows 8.1 update 1 kampt met steeds meer problemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in