Disney maakt films beschikbaar voor Android

De oude Disney film klassiekers van vroeger zijn voortaan ook op de smartphone of tablet te bekijken, een aantal jaar geleden waren de klassiekers van Disney alleen beschikbaar via de videoband en de oude beeldbuistelenvisie. Meer Disney gaat met de tijd mee. 

Disney

Disney heeft een nieuwe app vrijgegeven, het gaat hierbij om de app Disney Movies Anywhere welke beschikbaar is voor Android, met deze app is het mogelijk om de klassieke films op je telefoon of tablet terug te kijken. De digitale filmdienst was al sinds begin dit jaar verkrijgbaar op iOS, maar binnenkort is de Disney app  ook beschikbaar voor Android. Als je een account aanmaakt bij de dienst krijg je bovendien een gratis download.

Disney Movies Anywhere komt binnenkort als app in de Play Store, maar je moet wel een Disney-account hebben om het te gebruiken. In de store zijn ruim 400 films te koop, dit zijn films van disney Marvel en Pixar. De app wordt bovendien gekoppeld aan fysieke aankopen. Indien je een fysiek exemplaar koopt krijg je een code waarmee je de film gratis in de app  kan downloaden.

 

Vorig artikelEerste bèta XBMC opvolger Kodi vrijgegeven
Volgend artikel‘Grote terugroepactie voor iPhone 6 Plus met 128GB’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in