Samsung lanceert Galaxy A8 smartphone

Samsung heeft de Galaxy A8 officieel aangekondigd, de smartphone is de dunste Samsung smartphone tot nu toe, de smartphone heeft een dikte van slechts 5,8mm. 

Galaxy-A8

De Samsung Galaxy A8 is al enige tijd volop in de geruchtenmolen opgedoken, in China heeft Samsung de smartphone aan de website toegevoegd, het is vooralsnog onduidelijk of de dunne smartphone ook naar Nederland zal komen, al lijkt dat wel voor de hand.

De vormgeving van de Galaxy A8 heeft veel weg van de Galaxy S6 smartphone, in tegenstelling tot de Galaxy S6 is de smartphone gemaakt van aluminium en niet van glas, ook beschikt de Galaxy A8 over een vingerafdrukscanner.

Het toestel moet de Galaxy A8 gaan opvolgen en is 0,4mm dunner. Ook qua specificaties is de smartphone er op vooruit gegaan, zo is de resolutie 1080p. Onder de motorkap van de nieuwe Galaxy A8 draait de Qualcomm Snapdragon 615 processor, een 64-bit octa-core processor die bestaat uit een krachtige 1,5 GHz quad-core processor en een energiezuinige 1 GHz quad-core processor. De interne RAM capaciteit wordt ondersteund met 2GB aan werkgeheugen. Ondanks de dunne behuizing beschikt de smartphone nog wel over een microSD kaart, hierdoor kan je de interne capaciteit verhogen.

Vooralsnog is de Samsung Galaxy A8 alleen in China officieel door Samsung gepresenteerd. Maar het is wel zo goed als zeker dat Samsung de smartphone ook in Nederland zal uitbrengen.

Vorig artikelAudiofabrikant Marshall komt met smartphone
Volgend artikelSpamberichten op laagste punt in 10 jaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in