Specificaties Nexus Marlin opgedoken

Vandaag zijn er een aantal specificaties van de Nexus Marlin opgedoken. De nieuwe smartphone wordt ontwikkeld door HTC in samenwerking met Google. Van de nieuwe Marlin waren de specificaties al eerder opgedoken, maar nu zijn die van de Marlin ook opgedoken. 

Nexus-headerElke Android release is gekoppeld aan een aantal nieuwe smartphones binnen de Nexus lijn van Google. Voor Android 7.0 is HTC verantwoordelijk voor de smartphones, het gaat hierbij om de Sailfish en Marlin. De Sailfish is een kleiner toestel terwijl de Marlin een grotere variant is.

De Nexus Marlin krijgt de beschikking over een 5,5-inch QHD-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 820 aanwezig met 4GB aan werkgeheugen. De CPU wordt ondersteund door een Adreno 530 GPU. Ook valt te zien dat het toestel zal beschikken over een interne opslag van 32GB.

De Marlin is de grotere variant, de Sailfish is zeker geen budget smartphone, maar heeft wel de beschikking over een kleiner scherm. Beide toestellen beschikken over een Snapdragon 820 chipset met 4GB aan werkgeheugen. De Sailfish krijgt een 5 inch FHD-scherm met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels.

 

Vorig artikelKobo komt met waterdichte Aura One e-reader
Volgend artikelEen snelle smartphone zonder een nieuwe te kopen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in