Naast de Nexus 7 ook een Nexus 10 tablet

Een week geleden heeft Google de nieuwe Nexus 7 aangekondigd, dit is de eerste tablet van google met samenwerking van fabrikant Asus. Deze tablet bevat de nieuwste versie Android, Jelly bean genaamd, het gaat om versie 4.1. Verder beschikt de Nexus 7 over een quad-core processor.

De laatste tijd waren er veel geruchten dat google ook een nexus 10 tablet zou gaan ontwikkelen welke een grote heeft van 10″” inch, vandaag zijn er weer een aantal geruchten verschenen over een Nexus 10 tablet.

Waarschijnlijk zal de Nexus 10 beschikken over een quad core nvidia tegra 3-chipset welke ook aanwezig is bij de HTC One x. Uiteraard zal ook deze tablet draaien op het nieuwste Android 4.1 Jelly bean. De Nexus 10 krijgt waarschijnlijk de zelfde opslag specificatie’s als bij de Nexus 7 namelijk 16GB of 32GB.

Bij het gerucht worden de volgende prijzen benoemd, Voor de Nexus 10 met 16GB betaal je 299 dollar dit is maar 50 euro meer dan bij de Nexus 7 16GB. Dit is zeker goedkoop aangezien er behoorlijk goede specificatie’s aanwezig zijn. De Nexus 10 zal waarschijnlijk te koop zijn vanaf de herfst van 2012.

Het bericht is volledig gebasseerd op verschillende geruchten of dit waar is weten wij zelf ook niet. Het lijkt ons wel logisch dat Google met een grotere versie komt aangezien er nu al enorm veel vraag is naar de kleinere variant. Deze geruchten komen van een Taiwanese fabrikant van schermen, waar Google een order geplaatst zou hebben van 500.000 stuks.

 

Vorig artikelSpambotnet ontdekt welke draait op Android apparaten
Volgend artikelGoogle Nexus 7 tablet van binnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in