Volg de Olympische Spelen met gratis livestreams en Apps

Vanaf morgen beginnen de olympische spelen, natuurlijk wil je dit live volgen via je tablet of computer. Gelukkig gaat de NOS live alles uitzenden indien mogelijk. Op de speciale website voor de Olympische Spelen kun je terecht voor onder andere alle beschikbare Live streams, het laatste nieuws, reportages en de medaillespiege.

Helaas wegens diverse rechten zijn de livestreams alleen in Nederland te bekijken. In onderstaande tekst kan je lezen waarop je de olympische spelen het beste kan volgen.

Livestream Mobiel & desktop

De makkelijkste en beste manier is om de livestream van de NOS te volgen, deze livestream is van erg goede kwalieit. De livestream van de NOS kan je  hier bekijken. Ook via een Smartphone of Tablet kan je deze livestream volgen.

Nos App Mobiel

Een andere optie is om de Olympisce Spelen overal te volgen is via de Mobiele app welke beschikbaar is op diverse Smartphone’s waaronder, Apple, Android en Nokia. Via de NOS app kan je het laatste Olympisch Nieuws, video’s en live kanalen volgen. De app kan je downloaden via je Smartphone.

Vorig artikelStoring twitter opgelost anderhalf uur lang storing
Volgend artikelFacebook opnieuw in dieptepunt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in