Apple komt met nieuwe iMac’s en Mac Pro

Apple is momenteel bezig met het testen van nieuwe desktop-machine’s het gaat hierbij vooral om een nieuwe Apple Mac Pro aangezien deze al enige tijd oud is, de huidige versie bevat momenteel redelijk oud hardware. Daarom is een nieuwe update meer dan welkom.

De laatste versie van OS X Mountain Lion bevat enkele regels code met daar in twee nieuwe desktop-computer, Het gaat hierbij waarschijnlijk om een nieuwe iMac en Mac Pro. Er zijn een paar nieuwe modelnummers gespot in de code van Mountain Lion. Het gaat hierbij op de MP60 en een nieuwe IM130. De MP60 is waarschijnlijk een nieuwe Mac pro en de IM130 een nieuwe iMac.

Deze nieuwe computer zijn waarschijnlijk een update met betere en snellere onderdelen. De CEO Tim Cook laat wel weten dat ze momenteel bezig zijn met iets geweldigst was waarschijnlijk in september uit komt. De volgende serie iMac en Mac Pro komen waarschijnlijk zonder optische drive. Ook gaat er het gerucht rond dat alle nieuwe iMac’s een nieuw en scherp retina scherm krijgen.

 

Vorig artikelGratis software uit de App Store vanwege fout
Volgend artikelWolfgang AT-Q9D WiFi vekrijgbaar bij de Aldi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in