Samsung komt met digitale Android camera

Samsung heeft vandaag tijdens de IFA beurs een nieuwe digitale camera getoond. Het gaat hierbij om een digitale camera welke is voorzien van Android 4.1. De nieuwe camera wordt uitgebracht in de Samsung Galaxy reeks.

De nieuwe digitale camera is voorzien van Android en is gebaseerd op een 16.3 megapixel cmos sensor. De camera heeft een maximaal diafragma van f/2.8 en biedt 21x optische zoom. Aan de achterkant is een groot 4.8″ scherm weergeven. ISO waardes tot 3200 worden ondersteund en naast het maken van foto’s kun je ook HD-video opnemen, dit kan ook in 1920×1080 resolutie met 30 fps.

Ook is er gedacht aan opslagcapaciteit zo is het toestel standaard voorzien van 8GB geheugen dit kan je uiteraard nog uitbreiden met één microSD kaartje. Het unieke aan deze camera is dat het draait op de nieuwste versie van Android 4.1. Ook is er een snelle 1.4Ghz quad core processor aanwezig. Hiermee is het mogelijk om foto’s direct te bewerken.

Ook is er een WiFi of 3g verbinding waarmee het mogelijk is om foto’s direct te synchroniseren met diverse cloud diensten. Op dit toestel is het ook mogelijk om te internetten, gamen, browser en noem maar op. Eigenlijk alles behalve bellen.

Bron: hardware.info

Vorig artikelSamsung presenteert nieuwe Galaxy Note II
Volgend artikelSamsung komt met nieuwe ATIV Tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in