Aldi AT-AS43D2 Smartphone Helpdesk/Forum

Vanaf 1 september mag de nieuwe Aldi smartphone met het type nummer:  AT-AS43D verkocht worden. Waarschijnlijk zullen net zoals de vorige versie een aantal mensen weer problemen hebben met de Smartphone. Daarom hebben wij een speciale helpdesk opgericht. In de helpdesk kan je al je vragen/tips en klachten kwijt. Wij proberen om zo snel mogelijk antwoord te geven.

De helpdesk kan je via deze link bekijken:

Vorig artikelSamsung Galaxy Note II Hands-on/review
Volgend artikelAldi Wolfgang AT-AS43D2 video review

16 REACTIES

  1. Hallo,
    Gisteren heb ik via de usb kabel, muziek op mijn wolfgang gezet, en daarna de stekker netjes ontkoppeld. Daarna heb ik hem opgeladen en sindsdien geeft hij geen teken van leven meer.
    Ik heb van alles geprobeerd, zoals de batterij loshalen, alleen hij doet helemaal niks meer.
    Iemand enig idee wat ik nu moet doen? Alvast bedankt! Henny

  2. Op 27 juli 2013 heb ik een Wolfgang AT-AS40SE bij de Aldi gekocht. Sinds vandaag start het toestel niet meer op. Hij gaat aan, start op tot de letters Wolfgang op het scherm zichtbaar zijn en doet dan niks meer. De batterij heb ik al diverse keren eruit gehaald om te resetten. Deze is helemaal vol.
    Hoe kom ik van het probleem af..

  3. Mijn Wolgang start niet meer op. Hij blijft op het witscherm met Wolfgang hangen. Ik heb de batterij al een paar keer erui gehaald, maar het helpt niet.

  4. Mobiel (Aldi Wolfgang at-as 43d2) is vastgelopen, blauw lampje rechtsboven is aan en toestel valt ook niet meer op te laden. Wat te doen?

  5. Vrienden

    Ik heb een Wolfgang telefoon en deze reageert op mijn carkit van Parrot.
    Inkomende oproepen kan ik beantwoorden via de Parrot, maar uitgaand kan ik niet bellen via mijn telefoonboek en heb derhalve al 2 bekeuringen binnen.
    Daarnaast vraag ik mij af hoe ik een foto kan toevoegen aan een contactpersoon

  6. Ik heb moeite om een Bluetooth verbinding tot stand te brengen met mijn Windows PC, weet iemand een oplossing? Ook gaat het GPS gebruik van de Wolfgang D2 nog niet helemaal top.

  7. Mijn wolfgang blijft roaming aangeven. Hoe kan ik dit stoppen?
    Er staat steeds een R naast de verbindingstreepjes rechtsbovenaan het scherm

  8. Mijn Wolfgang AT-AS43D loopt vast en start hij niet op. als ik hem aanzet, blijft hij switchen tussen Android en Smartphone at-as43d, maar start niet. Een paar keer uit – aangezet, ook een paar keer de accu uit en ingezet maar het helpt niet. Hij liep vast in Spanje waar ik net op vakantie was Zou u mij kunnen vertellen hoe ik hem aan het praten krijg (dat hij kan starten),
    PS: mijn toestel heeft nooit met twee simkaarten gewerkt (het lukte niet en daarom had ik er maar 1 simkaart in, terwijl hij dit moet kunnen doen. Alvast bedankt, Ab

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in