Amazon komt met twee nieuwe 7 inch Kindle Fire tablets

Amazon heeft vorig jaar de populaire Kindle Fire op de markt gebracht, enkele maanden geleden is de Nexus 7 een nieuwe concurent geworden voor Amazon. Volgens diverse bronnen waaronder CNET komt Amazon volgende week met twee nieuwe tablets met een 7 inch scherm.

Waarschijnlijk zullen de twee nieuwe modellen veel lijken op de huidige Kindle Fire. Waarschijnlijk zal de nieuwe tablet een software update krijgen en een lagere prijs. Bij het andere model worden veel verschillende punten sterk verbeterd. Zo wordt er een krachtigere processor verwacht, een camera, fysieke volume knoppen en als laatste een HDMI poort.

Deze week had ook de de Wall Street Journal iets intressants te melden. Amazon zou namelijk een tablet op de markt brengen die gedeeltelijk betaald wordt door het tonen van advertentie’s. Hierdoor zal de tablet erg goedkoop worden.

Op dit moment zijn de Kindle Fire tablets geheel uitverkocht, waarschijnlijk heeft Amazon de productie stop gezet van de oude tablets en plaats gemaakt voor de nieuwe modellen. Ook heeft Amazon de eigen Appstore uitgerold in diverse Europese landen. Hierdoor komt de lancering in Europa steeds dichterbij.

Bron: Tabletsmagazine

Vorig artikelOntwikkelaar vindt nieuwe iPad mini in server logs
Volgend artikelSony VAIO Tap 20 aangekondigd met 20 inch touchscreen display

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in