HTC Flyer 2 krijgt een Snapdragon S4 en Android 4.1

HTC zal binnenkort met een nieuwe tablet op de markt komen. Er zijn inmiddels al heel wat geruchten verschenen over nieuwe tablets en Smartphone’s van HTC. In Juli bevestigde een woordvoerder van HTC al dat er een nieuwe opvolger van de huidige 7-inch flyer gaat komen. Vandaag zijn de eerste specificatie’s opgedoken van de HTC Flyer 2.

Het huidige 7 inch model is nooit een groot succes geworden. HTC zal dit keer met een aantal sterke verbeteringen moeten komen om zo te concurreren tussen de Nexus 7 en de overige tablets. De specificaties die vandaag gelekt zijn lijken in ieder geval een stap in de juiste richting.

De tablet zou over een 7 inch display beschikken welke een resolutie heeft van 1280 x 768. Verder zou de tablet voorzien worden van een aluminium behuizing een dual-core Snapdragon S4 processor van Qualcomm, een 1.0 megapixel camera aan de voorzijde en een 3.0 megapixel camera aan de achterzijde.

De behuizing zal ook een stuk dunner worden namelijk maar 7.1 millimeter. Ook zal de tablet uitgerust zijn met Android 4.1. Over de prijs is nog niks bekend. HTC heeft over twee weken een persevenement, het is mogelijk dat HTC de nieuwe Flyer 2 zal gaan aankondigen.

 

Vorig artikelMSI Komt met nieuwe Wind Top AE2051 all-in-one
Volgend artikelDe nieuwe Nokia Lumia 920 met Windows Phone 8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in