Samsung zal rechtszaak beginnen tegen Apple vanwege iPhone 5

Samsung verwacht dat de iPhone 5 inbreuk zal maken op een aantal patenten welke eigendom zijn Samsung. In een begeleidende brief aan de rechtbank zegt Samsung dat het ‘goed mogelijk is’ dat de iPhone 5 aan de lopende rechtszaak tegen Apple wordt toegevoegd.

Samsung heeft Apple in de VS al eerder aangeklaagd om enkele patenten. Volgens Samsung gebruikt de iPhone 5 acht patenten welke eigendom zijn van Samsung. Wel laat Samsung  in het document weten dat het om een vermoeden gaat. Dit komt doordat ze zelf de nieuwe smartphone van Apple nog niet hebben gebruikt.

Samsung is van plan een aanklacht in te dienen tegen de iPhone 5. Wel willen ze eerst zeker weten over er echt patenten worden gebruikt van Samsung. Op dit moment is er nog steeds een grote patenten strijd bezig dus tussen de twee bedrijven. In een andere zaak tussen de twee bedrijven oordeelde de rechter al dat Samsung een schade vergoeding van 1 miljard dollar moet betalen aan Apple.

Waarschijnlijk horen we hierover binnenkort meer informatie over.  De rechtszaak zal immers pas in 2014 in behandeling worden genomen.

Vorig artikeliPhone 5 bestellen bij Hi
Volgend artikelDiefstal van foto’s en video’s mogelijk in lek IOS6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in