iPhone 5 erg gevoelig voor krassen

De iPhone 5 is sinds vrijdag te koop in enkele landen maar de nieuwe iPhone 5 blijkt erg gevoelig voor krassen op het toestel. Een aantal gebruikers beweren dat het toestel al met krassen uit de doos komt. Diverse forums lopen vol met klachten over het ernstige probleem.

Veel Apple fans welke uren lang in de rij hebben gestaan kwamen er thuis achter dat het toestel veel krassen had en dat zij een beschadigd toestel hadden meegekregen. Vooral op de nieuwe aluminium achterkant en de zijkanten bleken nogal eens flinke krassen te zitten. Momenteel worden er massaal foto’s gepost op diverse website’s. De krassen zijn totaal niet diep maar zijn wel erg goed te zien. Vooral de zwarte versie van de iPhone 5 heeft ermee te maken de witte blijkbaar minder.

Een aantal gebruikers melden dat de coating van het toestel zo zacht is dat er erg snel krassen in voor komen. De meeste krassen die eigenaren op hun nieuwe toestel ontdekken, blijken in de buurt van de antenne in het toestel te zitten. Veel gebruikers laten weten dat ze het toestel willen omruilen.

Vorig artikelArchos 101 G10 XS tablet vanaf vandaag vekrijgbaar
Volgend artikelMedion Akoya S4211 Notebook Review

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in