Zo knip je een sim naar een nano-sim voor de iPhone 5

Heb je een nieuwe  iPhone 5 gekocht maar kan je deze nog niet gebruiken omdat je niet beschikt over een nano-sim? Dan hebben wij nu de oplossing:  Je kan namelijk je oude simkaart zelf om knippen naar een nano-sim hierdoor kan je toch je iPhone 5 gebruiken en hoef je niet te wachten op een nieuwe simkaart.

Bestel je de iPhone 5 met een abonnement, dan levert je mobiele provider netjes een nano-sim mee. Heb je een los toestel gekocht dan kan je het beste een nano-sim bestellen of natuurlijk zelf knippen. De meeste providers kunnen je op korte termijn een nieuw sim-kaartje leveren.

Wil je niet langer wachten dan kan je de simkaart zelf knippen. Let op dit is natuurlijk geheel op eigen risico!. Via onderstaande afbeelding kan je alle instructies volgen waardoor er zeer weinig mis kan gaan. Allereerst moet je onderstaande afbeelding op A4-formaat uitprinten. Klik op de afbeelding voor de grote versie en print deze uit op A4-formaat.

Let er wel op dat je de afbeelding op de ware grote uitprint klik dus eerst op onderstaande afbeelding. Leg je simkaart op het papier en volg alle stappen.

Vorig artikelHTC One X+ binnenkort vekrijgbaar
Volgend artikelVrachtwagen met FIFA 13 games leeg geroofd in Nijmegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in