Android 4.1 naar Yarvik Xenta 97ic tablet

Yarvik heeft vandaag laten weten dat Android 4.1 Jelly Bean vanaf nu beschikbaar is voor de 9,7 inch Yarvik Xenta 97ic-tablet. Ook laat Yarvik weten dat de tablet nu standaard geleverd zal worden et Jelly Bean. Yarvik laat weten dat de nieuwe versie aan aantal verbeterde functie’s met zich mee brengt waaronder. De update heeft een verbeterde Android webbrowser met bijgewerkte HTML5-ondersteuning.

Ook is de internal storage partite vergoot van 504 MB naar 2GB, een verbeterde kalenderapplicatie, Face Unlock-functionaliteit en verbeteringen in de stabiliteit van Bluetooth en WiFi. Dit zijn dus een behoorlijk aantal verbeter punten.

De Yarvik 97ic een 9.7 inch IPS-scherm met een resolutie van 1024 x 768 pixels, een dualcore Cortex A9 1.6 GHz.-processor, een quadcore Mali-400 GPU, 1 GB DDR3-werkgeheugen, Bluetooth 3.0, een camera aan zowel voor- als achterzijde, 16 GB interne opslag en tot maximaal 32 GB aan microSD-uitbreiding. Ook zijn er twee USB 2.0 aansluitingen aanwezig en Ă©Ă©n HDMI uitgang. De tablet is voorzien van een krachtige 8000mAh batterij.

De tablet is te koop voor ongeveer 250 euro.

 

Vorig artikelGratis veiligheidssoftware voor ING gebruikers
Volgend artikelRazer gestart met ontwikkeling Fiona game tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in