Gebruikers krijgen waarschijnlijk Megaupload data terug

In januari is de grootste upload en download site Megaupload offline gehaald vanwege copyrightschending. Veel gebruiker zijn hierdoor veel persoonlijke gegevens verloren zoals foto’s, documenten en belangrijke informatie. Voor een groot deel is  Megaupload gebruikt voor het delen van illegale bestanden maar er zijn ook erg veel gebruikers welke de dienst gebruikte voor legale persoonlijke bestanden. De kans bestaat nu dat gebruikers eindelijk toegang zullen krijgen tot deze legale bestanden.

Sinds Januari is de website offline gehaald en de data is ontoegankelijk gemaakt, dat betekend niet dat de data compleet weg is aangezien de data nog altijd te vinden is op de in beslag genomen servers van Carpathia Hosting. Het is daarom nog goed mogelijk om de bestanden terug te geven aan de gebruikers.

Kyle Goodwin ie een sportjournalist uit Ohia, hij is een van de vele gebruikers welke op dit moment geen toegang meer heeft tot zijn belangrijke bestanden. Hij heeft nu een rechtszaak aangespannen waarin hij tracht toegang terug te krijgen tot de gegevens die hij in januari verloor. Een advocaat heeft laten weten dat hij zijn zaak mag voordragen in de rechtszaal, hij hoop hiermee dat alle gebruikers weer toegang kunnen krijgen tot de legale bestanden.

Vorig artikelNieuwe Nexus smartphone is de LG Optimus Nexus
Volgend artikelApple maps verbruikt 80% minder data vergeleken met Google Maps

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in