Nieuwe Nexus smartphone is de LG Optimus Nexus

Deze week zijn er enkele specificatie’s uitgelekt van de nieuwe Nexus-smartphone welke op dit moment gemaakt is door Samsung. De opvolger zal dit keer niet door Samsung gemaakt worden maar door LG. De smartphone zal de LG optimus Nexus gaan heten.

De Optimus Nexus is een smartphone welke is voorzien van 8GB of 16GB opslagcapaciteit, opvallend is dat er waarschijnlijk geen microSD slot aanwezig zou zijn, ook zou het niet mogelijk zijn om de batterij te vervangen of. Het is standaard bij Android-telefoons dat er wel een microSD-slot aanwezig is en dat het ook mogelijk is om de accu te vervangen, het is daarom nog erg onduidelijk of deze twee functie’s wel of niet aanwezig zullen zijn.

De Optimus Nexus zal waarschijnlijk ook voorzien zijn van een technologie waarmee je het toestel draadloos kan op laden. De Optimus Nexus zal gebaseerd zijn op de Optimus G, daarom zal de smartphone voorzien zijn van een 1,5Ghz Qualcomm Snapdragon S4 quadcoreprocessor, 2GB RAM en een groot 4,7 inch True HD IPS display met een resolutie van 1280 bij 768.

Volgens de verwachting zal de nieuwe opvolger van de Google Nexus rond half november gelanceerd worden. Het is nog onduidelijk wat het toestel zal gaan kosten.

 

Vorig artikelRazer gestart met ontwikkeling Fiona game tablet
Volgend artikelGebruikers krijgen waarschijnlijk Megaupload data terug

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in