Samsung werkt aan Nexus 10 tablet

Google en Samsung zijn samen waarschijnlijk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe 10-inch tablet. Deze 10.1- inch tablet krijgt een aantal verbeterde functie’s waaronder een scherper beeld dan de nieuwe iPad. Dat heeft NPD DisplaySearch analist Richard Shim gezegd tegen CNet.

De Nexus 10 tablet zal voorzien zijn van een 10-inch scherm met een resolutie van 2568 x 1600 pixels, deze resolutie leverd een pixeldichtheid op van ongeveer 299 pixels per inch. Dat is meer dan de 264 ppi van het 9,7-inch 2048 bij 1536 scherm van de meest recente iPad.

De Nexus 10 tablet zal dan ook zeker geen budget smartphone worden maar een echte high-end tablet. Samsung zal deze tablet samen met Google ontwikkelen, bij de Nexus 7 werkte Google samen met Asus. Samsung en Google hebben al meer smartphone samen uitgebracht waaronder de populaire Galaxy Nexus smartphone. Naast informatie over de 10-inch Nexus, bevestigde analist Shim ook dat Google in december begint met de productie van een tablet met een prijskaartje van $99.

Bron: Telegraaf

Vorig artikelHoax: Betalen voor Facebook met abonnementen
Volgend artikelOfficieel: Android 4.1 komt naar de Galaxy SIII

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in