Foto’s van nieuwe Samsung Galaxy Premier

Vandaag zijn er persfoto’s van de Samsung Galaxy Premier verschenen op internet. De afbeeldingen laten een toestel zien wat er veel op de huidige Galaxy Nexus . Het kan daarom ook goed dat dit een nieuwe opvolger zal zijn. Het type nummer van de Galaxy Premier komt ook erg dicht bij die van de huidige Galaxy Nexus, de huidige Galaxy Nexus heeft typer nummer i9250,┬áde Premier heeft GT-i9260.

Ook zijn er al een aantal specificatie’s en meer details uitgelekt, zo zou het toestel voorzien zijn van een groot 4,65 inch Super Amoled 720P HD scherm en een snelle 1,5 Ghz dualcore, deze processor zal waarschijnlijk gemaakt worden door Samsung zelf. Het toestel is ook voorzien van een 8 megapixel camera en zal voorzien zijn van Android 4.1 Jelly Bean.

Het toestel heeft iets weg van de Galaxy S III als we mogen geloven dat de foto echt is, Samsung heeft op dit moment nog niks bekend gemaakt daarom kunnen we op dit moment nog weinig zeggen over de prijs en verdere specificatie’s. Bekijk de persfoto in onderstaande afbeelding:

 

Vorig artikelOffice 2013 beschikbaar vanaf begin 2013
Volgend artikelGebruikers WhatsApp worden gespammed door Duits nummer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in