Aldi Wolfgang dual-core SE smartphone voor 229 euro bij de Aldi

Aldi heeft vanaf zaterdag 27 oktober weer een erg mooie aanbieding, het gaat hierbij om de Wolfgang dual-core SE smartphone welke de opvolger is van de vorige twee modellen waaronder de AT-AS43D2. Deze nieuwe smartphone is voorzien van een snelle 1Ghz dual-core Cortex A9 processor. De smartphone heeft een aantal sterk verbeterde specificatie’s ten opzichten van de vorige modellen.

De Wolfgang Dual Core SE smartphone is voorzien van een 4,5″ QHD touchscreen met een resolutie van 960×540, de snelle 1Ghz dual core processor moet dit draaiende houden samen met 1GB werkgeheugen. Het toestel is standaard voorzien van 4GB+16GB extern geheugen doormiddel van een micro-SD.

De nieuwe Wolfgang Dual Core SE smartphone werkt op Android 4.0 en is voorzien van een dual sim functionaliteit, hierdoor kan je twee verschillende sim kaarten gebruiken. Ook heeft de camera capaciteit een flinke update gekregen, het toestel is voorzien van een 8 megapixel camera aan de achterkant + een 3 megapixel front camera.

Ook de accu heeft een flinke update en bevat voldoende capaciteit, het toestel is namelijk voorzien van een 2000mAh accu, dit is meer dan de gemiddelde smartphone. Het toestel is standaard voorzien van een uitgebreid accesoires pakket waaronder 3 extra back covers.

Specificatie’s:  

– simlockvrij
– 4.5″ QHD touchscreen, 960×540
– smartphone o.b.v. MTK 6577 chipset
– met 1 GHz dual-core Cortex A9 processor
– OS: Android 4.0
– 1 GB werkgeheugen
– 4 GB intern geheugen, waarvan ca. 2 GB beschikbaar voor de gebruiker
– 16 GB micro-SD meegeleverd
– FM-transmitter
– dual-sim
– Tri band
– 8 megapixel back + 3 megapixel front camera
– single LED-flitser
– 2000 mAh accu
– afmetingen: ca. 13.1×6.7×1.08 cm
– kleur: zwart/zwart
– 3 extra back covers meegeleverd
– GPS, WiFi, 3G Internet tot HSDPA

Deze Smartphone zal vekrijgbaar zijn voor 229,00 euro dit is iets meer dan zijn voorgangers maar dat is ook meer dan logisch aangezien deze smartphone een flinke update heeft gekregen, waaronder het verbeterde scherm en natuurlijk de snelle 1Ghz dual core Cotrex A9 processor.

Conclusie:

Wil je een snelle maar toch ook betaalbare Android smartphone welke is voorzien van de laatste functionaliteiten en goede specificatie’s dan is de Wolfgang Dual Core SE smartphone de perfecte telefoon. De telefoon is snel bevat een goede accu en heeft een scherp maar toch ook groot scherm. Kortom Wolfgang heeft met deze smartphone een prima update afgeleverd ten opzichten van zijn voorgangers. Vanaf 27 oktober is de smartphone te koop. Tip: wees er snel bij want op=op en bij deze aanbieding zal het erg hard gaan.

[box type=”info”]Bekijk onze review met veel foto’s en afbeeldingen op deze pagina[/box]

Vorig artikeliPad mini Keynote liveblog/livestream op 23 oktober 2012
Volgend artikelNexus 10 tablet opgedoken in Google Picasa

6 REACTIES

 1. Net als in het voorjaar ook nu er weer naast gezeten. Op tijd bij de Aldi. Hadden er maar 2. was 5e in de rij.
  Naar vlakbijgelegen filiaal gereden. Waren reeds uitverkocht. Hadden er maar 1 gekregen. Nog doorverwezen naar ander filiaal. Ook hier uitverkocht. Hadden er 5.

  Vool me belazerd door de Aldi. Zo kan ik ook reclame maken voor artikelen die er niet zijn.

 2. Ik stond ook voor de Wolfgang AT-AS45SE dual-core in de rij bij de Aldi.
  Was als de 3de persoon aan de kassa. Smartphone uitverkocht. Hadden maar 1 Smartphone ontvangen. Mocht tel.nr, achterlaten.. Zou teruggebeld worden indien artikel weer binnenkomt. Meteen naar een andere vestiging gereden. UITVERKOCHT. In alle vestigingen waren ze al uitverkocht, werd mij verteld door de filiaalleider. Ik voel me echt belazerd!!!

 3. Stond vanmorgen voor 8:30 uur in de rij bij de Aldi. Verkopen ze slechts 5 Wolfgang dual-core SE smartphones, dat is toch niet normaal!!!

 4. Ik ben benieuwd of deze ook via AT Telecom geïmporteerd wordt.
  Ik zie nog niets op hun website verschijnen over deze nieuwe Wolfgang, terwijl dit bij de AT-AS43D2 wel zo was…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in