Google start verkoop 32GB versie Nexus 7

Google is in de Verenigde Staten stilletjes gestart met de verkoop van de Nexus  7 met 32Gb opslag capaciteit. Inmiddels is het ook bekend dat de Nexus 7 met 32GB verkocht zal worden in Nederland. Volgens The Verge is de verkoop van de 32GB versie inmiddels van start gegaan, Asus en Google hebben geen aandacht gegeven aan het nieuwe model aangezien er geen officiële aankondiging vooraf ging.

De 32GB-versie wordt in de Verenigde Staten verkocht met een prijskaartje van 249 dollar. Daarmee kost deze evenveel als de 16GB-variant, waarschijnlijk zal het 16GB nog goedkoper worden. Diverse winkels hebben aangekondigd dat de Nexus 7 met 32Gb ook naar Nederland zal gaan komen, dit zal gebeuren vanaf week 45.

Een kassabon van de winkels Staples bevestigd dat de verkoop inderdaad is gestart.

Mycom laat het volgende weten:

Geachte klant,

Wij hebben goed nieuws voor u! Vorige week hebben wij u beloofd u op de hoogte te houden van de Asus Nexus 7 levering. Inmiddels kunnen wij u mededelen dat u deze in week 45 geleverd krijgt.

Wij begrijpen dat dit langer is dan verwacht, daarom zullen wij de Asus Nexus 32GB aan u leveren in plaats van de 16GB die u besteld heeft.

Voor verdere vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hopende u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd

Met vriendelijke groet,

Randy Verschuren
MyCom Nederland

Vorig artikelNexus 10 tablet opgedoken in Google Picasa
Volgend artikelNieuwe 13 inch Macbook Pro Retina afbeeldingen uitgelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in